شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنین چندي پيش دكتر فرهاد دانشجو، دكتر بهمن يزدي صمدي و دكتر فريدون عزيزي را بهعنوان سه نماينده خود معرفي كرده بود، بنابراين، تركيب نهايي 10 نفره هيئت امناي دانشگاه آزاد اكنون مشخص است و با توجه به اين تركيب بركناري جاسبي قطعي به نظر ميرسد و در این میان، رسانه ها از فرهاد دانشجو به عنوان رییس جدید این دانشگاه یاد می کنند.
بر اساس همین شواهد است که باید اقدامات و دستورات اخیر عبدالله جاسبی را با نگاهی دیگر تفسیر کرد؛ نگاهی که تاکید بر آن دارد که او در آستانه خداحافظی با صندلی ریاست در حال خالی کردن زیرپای رییس بعدی است تا او با انبوهی از مشکلات و دستورات نادرست مواجه شده و تاثیرات منفی این اشتباهات، همه را به یاد مدیریت موفق (!) رییس قبلی بیاندازد.
به عنوان مثال همین که چند نفر از اساتید دانشگاههای دولتی به علت رسیدن به سن بازنشستگی، حکم خود را دریافت کردند، مسئولان دانشگاه آزاد با تبلیغات فراوان خبر از جذب این افراد دادند.
اما پیدا شدن یکی از دستورات اخیر جاسبی درباره بازخریدی اساتید دانشگاه آزاد که سنشان به 60 یا 70 رسیده، نشان می دهد غوغای جذب اساتید، بیشتر برای قدرت نمایی در مقابل وزارت علوم بوده است نه دلسوزی برای ارتقای سطح علمی این دانشگاه.
بر اساس دستور شماره « 80/198602» جاسبی به همه مراکز دانشگاهی آزاد در سراسر کشور، از تاریخ اول مهرماه سال جاری همه مربیان آموزشیار تمام وقت و نیمه وقت که سن آنها به 60 سال رسیده باشد، بازنشسته و سنوات آنها بازخرید می شود. همچنین کلیه مربیان نیمه وقت که سن آنها به 60 سال رسیده باشد نیز بازخرید خواهند شد.
در ادامه این دستور جاسبی نیز تاکید شده که کلیه استادیاران نیمه وقت با سن 70 سال نیز بازخرید خواهند شد.
حال جدا از شیوه عجیب تقدیر این دانشگاه از اساتیدی که سالها برای تحصیل فرزندان این کشور زحمت کشیده اند، باید دید رسانه های علاقمند به جنجال درباره بازنشستگی اساتید دانشگاههای دولتی نیز این موضوع را بازنشر خواهند داد یا ترجیح می دهند انرژی خود را برای برکنار نشدن رییس دهها ساله صرف کنند.